Čet. lip 24th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič objasnila kako je to kada ‘starci’ objavljuju na TikToku

2 min read
U prvom dijelu videa, a koji prikazuje kako se Kristina sama vidi, ona oblikuje jagodu u cvijet, vedra i nasmijana, mlada..., a u drugom dijelu, koji je ilustracija onog što klinci vide, jest da 'baba' modelira jagodu i misli da izgleda dobro.

Vaš autor ima sina od 16 godina. Kada je u automobilu čuo glazbu novijih autora, a što sam poželio preslušati ne bih li bio u tijeku, gestikulirao je kao da će povratiti, preokrenuo očima i rekao, citiram: “To boli kako bi ti htio biti ‘in’, boli”. Tu sam nekako, ali i ranije, shvatio da sam, iz perspektive mladih ljudi, zapravo – ‘star’!

Kristina Kuzmič, globalno najpoznatija hrvatska i osječka influencerica, na Instagramu je podijelila video, a kojim ilustrira upravo to, doživljaj nje i njezine djece o njezinim objavama na TikToku, društvenoj mreži koju u pravilu više koriste i prihvaćaju mlađi, dočim je Facebook, valjda, za nas ‘starce’.

Kristinu Kuzmič, a koja živi i radi u Americi, na društvenim mrežama prate milijuni. Često daje sjajne kulinarske ili životne savjete, progovara o roditeljstvu, a ova ilustracija, iako komična, također jasno i zorno prikazuje – gdje nam je mjesto, nama ‘starcima’

U prvom dijelu videa, a koji prikazuje kako se Kristina sama vidi, ona oblikuje jagodu u cvijet, vedra i nasmijana, mlada…, a u drugom dijelu, koji je ilustracija onog što klinci vide, jest da ‘baba’ modelira jagodu i misli da izgleda dobro.

– Istina je – napisala je kratko uz video.

Uostalom, pogledajte video na poveznici OVDJE.

Kristina Kuzmič je, inače, svojedobna pobjednica kulinarskog show-a Oprah Winfrey, a nakon čega je izgradila vlastitu karijeru u Americi. Rado govori o Osijeku i Hrvatskoj i redovito ju posjećuje. U Osijeku joj žive i rade roditelji.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments