Čet. lip 24th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Za šankom Tufne ‘dojene’ su generacije Osječana, ali sad’ je gotovo! Zatvara se! Dok se ne otvori!

2 min read
Osijek je do sada svjedočio zatvaranju Zagreba, Boe, Vege, Sounda, 'Cenera'... Neka nova vremena došla...

Dragi naši ‘partijaneri’, gosti, ali prije svega prijatelji, ovim putem Vam pišemo da se Tufna Club nakon svojih četrdeset godina postojanja zatvara. Bilo je to četrdeset godina divnog provoda i sigurne zabave tijekom kojih smo zajedno provodili noći i dočekivali jutra – kreće tužna objava na Facebook-u iz Tufne, a koja je već prvom rečenicom ‘zlokobno’ zatvara ozbiljno povijesno poglavlje Osijeka.

Veliko je zadovoljstvo bilo zabavljati Vas i biti dio Vaših priča kojih ćete se, nadamo se, sa smiješkom sjećati i prepričavati! Puno vam hvala što ste sve ove godine bili uz nas i pomogli nam da postanemo ono što jesmo! Osim toga, puno hvala i svima ostalima koji su dio Tufna ekipe, izvođačima koji su nas zabavljali tijekom svih ovih godina i DJ-evima, bez vas bi sve ovo bilo nepotpuno, a ‘partyji’ nemogući! Ipak, vrijeme je za neka nova mjesta i nove priče…Pratite nas i dalje i ostanite s nama… – zaključuju iz Tufne.

A kada kažemo povijesno poglavlje, povijesno razdoblje Osijeka, makar uistinu nije riječ o velikom vremenskom udjelu u povijesti Grada, sve novije generacije Osječanki i Osječana, od njegove najveće demografske i neimarske progresije u zadnjoj trećini prošlog stoljeća, prošle su jednim dijelom svoje mladosti i Tufnom. Generacije i generacije su ‘dojene’ za šankom kultnog osječkog kluba. I u uvjetima kada su Zagrepčani ‘zaplakali’ nad svojima, s punim pravom i mi smijemo ‘pustiti suzu’. Pojedini ‘fanovi’ na Facebook-u već su iskazali veli žalost, neki primjetili kako ih ovo definira ‘starima’, prisjetili se i ljubavi i plesa i glazbe i ‘cuge’ u Tufni. Osijek je do sada svjedočio zatvaranju Zagreba, Boe, Vege, Sounda, ‘Cenera’… Neka nova vremena došla…

A ta nova vremena kažu da će se stvari događati i dalje, jer…

– Kreativno ugostiteljstvo traži više radnika za – radovi na interijeru: zidarski, bravarski, električarski, keramičarski i soboslikarski radovi. Prijave i upite slati u ‘inbox’ stranice Tufna Club – također stoji na Facebook-u Tufne.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments