Sri. lip 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek danas sudjelovao u ‘ljudskoj špagi’ od čak 1.349 metara!

1 min read
- Uspješno je danas provedena organizacija Najduže špage u 6 gradova, u Osijeku, Čakovcu, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, čime je načinjena ljudska "špaga" u ukupnoj dužini od čak 1.349 metara - javljaju iz kluba.

Osječanke i Osječani su bili danas dionicima Najduže ‘ljudske špage’, a koju je tvorilo 6 gradova u Hrvatskoj, stvarajući niz više od kilometra. Kako javljaju iz GD Osijek Žito, osječkog sudionika, osječka organizacija prošla je i više no uspješno, a čemu su odgovorili i drugi gradovi.

– Uspješno je danas provedena organizacija Najduže špage u 6 gradova, u Osijeku, Čakovcu, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, čime je načinjena ljudska “špaga” u ukupnoj dužini od čak 1.349 metara – javljaju iz kluba.

– U ime organizatora – Hrvatskog gimnastičkog saveza i Gimnastičkog društva Osijek – Žito – želimo se zahvaliti Gimnastičkom klubu Marjan u Splitu, Gimnastičkom klubu Salto iz Zadra, Gimnastičkom klubu Rijeka, Z.T.D. Hrvatski Sokol iz Zagreba, Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec – Macan iz Čakovca i Turističkim zajednicama navedenih gradova na pomoći oko organizaciji ovog eventa – zaključuju iz GD Osijek Žito.

Foto: GD Osijek Žito

Facebook Comments