16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Swiss Digital, Hausengel, Presing…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Swiss Digital AG zapošljava na poziciji Java Backend Developer (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.7. Uvjeti su iskustvo u radu sa Java Spring frameworkom, relacijskim bazama podataka MySQL, PostgreSQL te alata Hibernate i Flyway, Gitlab, Gitlab CI/CD, Maven, Kibana, Sonarqube, Docker, Jira i slično. Poslodavac nudi mogućnost povremenog rada od kuće, stalno zaposlenje na puno radno vrijeme i iznadprosječna primanja te rad u interdisciplinarnom timu i na velikom projektu. Aplicirajte.

Hausengel International d.o.o. traži administratora za usmenu i pismenu komunikacisju na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Weldex d.o.o. zapošljava CNC operatera na glodalici (m/ž) u Belišću. Prijave su otvorene do 28.7. Posao podrazumijeva rad na mjernim alatima, pomičnim mjerkama i mikrometru. Potrebna je odgovornost prema kvaliteti izrađenih dijelova i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Presing d.o.o. zapošljava glavnog skladištara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana u traženom poslu. Posao obuhvaća svakodnevnu evidenciju robe, evidenciju ulaza/izlaza robe, održavanje skladišta organiziranim i urednim te upravljanje viličarom. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Stribor oprema d.o.o. zapošljava kvalificiranog stolara (m/ž). Mjesto rada je Kopačevo, a prijave su otvorene do 9.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Štefiček grupa d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) u Jelisavcu. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća rad na gradilištu, izradu građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika i sve ostale poslove gradilišta. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Habib-Ing d.o.o. traži tesare (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Binaryx dev ops d.o.o. zapošljava na poziciji PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.7. Potrebno je više osoba na poziciji, a traži se minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite na linku.

Argo d.o.o. traži komercijalista PVC i aluminijske stolarije (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća prodaju PCV i ALU stolarije, rad u MS Officeu i programu STIJENE, komunikaciju s kupcima, istraživanje tržišta i slično. Uvjeti su poznavanje rada na računalu, odgovornost, komunikativnost, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi znanje engleskog i njemačkog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments