16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom obavlja zamjenu gornjeg sloja asfalta u Opatijskoj!

1 min read
A paralelno s tim radovima, u tijeku su rekonstrukcije i dogradnje prilaza, nogostupa i prometnica, s obzirom da dobri vremenski uvjeti omogućuju zadovoljavajuću dinamiku izvođenja radova.

Posljednjih dana se ‘topio asfalt’, svakako pod radovima Unikoma u Opatijskoj ulici, ali gotovo i usljed vremenskih uvjeta. Pa ipak, unatoč tome što je ‘pržilo’ odozgo i iz radnih strojeva, posljednjih dana ste mogli vidjeti radove u Opatijskoj ulici u Osijeku, a iz Unikoma objašnjavaju o čemu je riječ.

– U tijeku je zamjena 250 metara gornjeg habajućeg sloja asfalta novim te zamjena slivničkih rešetki i revizionih okna u Opatijskoj ulici od raskrižja sa Srijemskom ulicom do spoja sa servisnom cestom iza Konzuma. Riječ je o planiranim radovima koji su u skladu s Programom održavanja nerazvrstanih cesta grada Osijeka. Unatoč vrućinama, naši djelatnici planiraju završiti radove u predviđenom roku – pišu iz Unikoma.

A paralelno s tim radovima, u tijeku su rekonstrukcije i dogradnje prilaza, nogostupa i prometnica, s obzirom da dobri vremenski uvjeti omogućuju zadovoljavajuću dinamiku izvođenja radova. Radi se i na rekonstrukciji nekoliko stotina metara južnog nogostupa u Strossmayerovoj ulici u Višnjevcu.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments