18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku i okolici zapošljavaju Tifon, McDonald’s, Agraria, AIOS i brojni drugi…

4 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Osijeku. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 15.7.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15. godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 16.7. putem linka.

Agraria d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Čepinu. Rok prijave je 23.7. Uvjet je poznavanje traktora i kombajna. Posao podrazumijeva prodaju poljoprivredne mehanizacije. Potrebna je minimalno srednja il viša stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Ustanova Centar za pomoć u kući Osijek zapošljava administrativnog službenika u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 2.8. Posao podrazumijeva provođenje poslova pismene i usmene korespodencije s poslovnim partnerima i zaposlenicima, ažuriranje i vođenje statistike, baze podataka i evidencije, prijave i odjave radnika i slično. Obvezno je znanje njemačkog jezika zbog komunikacije sa stranim klijentima. Očekuje se i izvrsno poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, profesionalnost i kooperativnost u komunikaciji s poslovnim partnerima i suradnicima, spremnost na timski rad. Provjerite detalje ovdje.

AIOS d.o.o. zapošljava suradnika u prezentaciji, prodaji i isporuci geodetskih sustava (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 19.7. Posao podrazumijeva srednju ili višu stručnu spremu te radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Uvjeti su spremnost za putovanje po Hrvatskoj, visoka kompetentnost u radu usmjerenom na rješavanje problema, samopouzdanost, ekstrovert, njuh za prodaju i pozitivno razmišljanje, dobro poznavanje alata MS Office i iskustvo s CAD obradom. Više na linku.

Hausengel International d.o.o. traži administratora za usmenu i pismenu komunikaciju na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Weldex d.o.o. zapošljava CNC operatera na glodalici (m/ž) u Belišću. Prijave su otvorene do 28.7. Posao podrazumijeva rad na mjernim alatima, pomičnim mjerkama i mikrometru. Potrebna je odgovornost prema kvaliteti izrađenih dijelova i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Presing d.o.o. zapošljava glavnog skladištara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana u traženom poslu. Posao obuhvaća svakodnevnu evidenciju robe, evidenciju ulaza/izlaza robe, održavanje skladišta organiziranim i urednim te upravljanje viličarom. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Štefiček grupa d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) u Jelisavcu. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća rad na gradilištu, izradu građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika i sve ostale poslove gradilišta. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments