20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rezultati pojačanih mjera: U svega 3 sata našli 33 nepropisno parkirana vozila!

1 min read
Tijekom vršenja pojačanih mjera, policijski službenici su evidentirali ukupno 47 prekršaja, od kojih 33 prekršaja koji su se odnosili na ciljano nepropisno parkiranje...

Unatoč najavi prethodnog dana, a kako će u rasponu od tri sata policija u OBŽ u utorak ‘tražiti’ nepropisno parkirane automobile na mjestima za vozila osoba s invaliditetom, ipak je 33-oje onih koji su ‘zgriješili’.

– Jučer, 13. srpnja, u vremenu od 8 do 11 sati, na području Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nepropisnog parkiranja na parkirališnim mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom i zlouporabe znaka pristupačnosti. Policijski službenici su obavili nadzor na ukupno 61 lokaciji. Tijekom vršenja pojačanih mjera, policijski službenici su evidentirali ukupno 47 prekršaja, od kojih 33 prekršaja koji su se odnosili na ciljano nepropisno parkiranje, dok nije bilo evidentiranih prekršaja zlouporabe znaka pristupačnosti – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments