Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pješački ulaz u KBC Osijek, otprije nekoliko dana, je – iz parka!

1 min read
Priopćenjem se kaže kako je sada pješački ulaz u KBC Osijek iz pravca parka kraljice K. Kosača, prema prolazu Klinike za neurokirurgiju i Klinike za psihijatriju

KBC Osijek je krenuo s izgradnjom zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevne bolnice jednodnevne kirurgije, a s istočne strane KBC-a. Upravo zbog toga, KBC je, otprije nekoliko dana, točnije od 17. srpnja, privremeno odredio nove pješačke i cestovne koridore, ulaz i izlaz.

Priopćenjem se kaže kako je sada pješački ulaz u KBC Osijek iz pravca parka kraljice K. Kosača, prema prolazu Klinike za neurokirurgiju i Klinike za psihijatriju, a pješački izlaz iz KBC Osijek je na izlazu Zapad u ulici C. Monspergera i izlazu Istok pored Klinike za unutarnje bolesti za bolesnike. Istočni izlaz otvoren je od 7 do 19 sati.

Djelatnici izlaze na Zapadu, na Itoku te na Jugu, kroz OHBP.

Cestovni ulaz za sva vozila je na Zapadnom ulazu iz smjera Monspergerove ulice, a izlaz za sva vozila u pravcu S ceste, pored Klinike za Neurologiju, što je ulijevanje u ulicu C. Monspergera.

Vozila HMP, za dovoz bolesnika koriste više ulaza, dočim vozila vatrogasaca, zacijelo i policije, mogu na sve ulaze i izlaze.

Zamjerka pojedinih naših čitatelja bila je, tvrde, da pješački ulaz nije na njima odgovarajući način znakovljem ‘iskomuniciran’, dodajući da pojedini sugrađani ‘lutaju’ parkom tražeći ulaz.

Foto: Google Street View (screenshot, ilustracija)

Facebook Comments