29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Gradskom vrtu danas Rijeka! Hoće li momčad bez ‘euro-briga’ biti u prednosti?

2 min read
...'hereza' bi bila reći da Osijek nema teškoća nakon europskog nastupa. Angažman je ostavio tragove. Hiroš, Bohar i Jurčević imaju problema, veli trener, a iščekivanju njihove regeneracije do nedjelje.

Dvije vodeće momčadi prvenstva sudariti će se danas u Gradskom vrtu! Jedna je prošla do ‘play-offa’ za Konferencijsku ligu, druga posrnula protiv Bugara. Hoće li momčad bez ‘europskih briga’ biti u prednosti? Mora biti, jer igra kod kuće i jer nema ‘kredit’ europskog trijumfa i nastavka ‘inozemne atmosfere’. Osijek danas mora uzeti bodove na svom terenu jednom od vodećih konkurenata za naslov prvaka.

– Igramo protiv dobre momčadi, koja je dobro ušla u sezonu. Bili su uspješni u Europi, na tome im čestitamo, ali naravno da očekujemo još jednu dobru utakmicu pred našim navijačima i da se nadamo pobjedi. Ova utakmica protiv CSKA je osim rezultata donijela dobrih stvari, vidjeli smo borben, angažiran i discipliniran Osijek koji suparniku malo toga dozvoljava i to očekujem u nedjelju protiv Rijeke – rekao je Nenad Bjelica.

Pa ipak, ‘hereza’ bi bila reći da Osijek nema teškoća nakon europskog nastupa. Angažman je ostavio tragove. Hiroš, Bohar i Jurčević imaju problema, veli trener, a iščekivanju njihove regeneracije do nedjelje.

– Dogodila se određena potrošnja ali vjerujem da se do nedjelje svi mogu kvalitetno oporaviti i biti na raspolaganju. Teren je mjerilo svega. Nekada mislite da ste zbog nečega u prednosti, ali travnjak pokazuje tko je u boljoj formi, a ja se nadam da će to biti Osijek – nastavio je šef struke.

Utakmica je u 21 sat u Gradskom vrtu. Prilično je željeno vidjeti publiku, vele iz kluba.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments