29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bračno-morsko-skakački dvoboj osječkog glumačkog para: Ivana Vs. Miroslav 30:24!

2 min read
Glumački bračni par Čabraja, zacijelo, kao i brojni Osječani, broje posljednje dane godišnjeg odmora ususret povratku u Osijek, a i prema novim izazovima u HNK-u, a do tada smo 'voajerski škicnuli' u njihove profile i otkrili 'nadmetanje'.

Ovo se već dogodilo. Prošle godine. I tada je Ivana čak i napisala na Facebook-u – Spavaš li mirno? A nakon gotovo poetičnog leta sa stijene u more. Bilo je to usmjereno suprugu Miroslavu, koji se malo ranije toga dana iskazao s ‘mačo’ hrabrim video zapisom skoka u more s visoke litice. Teško je sada sjetiti se tko je pobrao više simpatija pratitelja i prijatelja, a kroz broj reakcija na društvenim mrežama, no komentari su uvjerljivo bili na Ivaninoj strani. Ove se godine možda nisu odmjerili natjecateljski, jer svatko je za sebe objavio fotografije, a na različitim platformama, no teško su graciozan skok Ivane Soldo Čabraja i vratolomija Miroslava Čabraje pobjegli ‘fanovima’ i ‘oku’ OsijekExpress-a.

Glumački bračni par Čabraja, zacijelo, kao i brojni Osječani, broje posljednje dane godišnjeg odmora ususret povratku u Osijek, a i prema novim izazovima u HNK-u, a do tada smo ‘voajerski škicnuli’ u njihove profile i otkrili ‘nadmetanje’.

Lane smo za njihove skokove u more donijeli ‘presudu’ kako je Ivana bolja, ‘presjekli’ to samo kratkom analizom. Za ovu godinu uključujemo nekoliko elemenata 🙂

Visina stijene je apsolutno na strani Miroslava, kao i složenost skoka, zahtjevnost visine prije svega. Pa ipak, Ivanin doskok je sjajan (video), a Miroslavov nismo ni vidjeli (fotografija). I tu je, nažalost, ostao bez ocjene. Elegancija Ivaninog skoka nije upitna, a za Miroslavov možemo iz fotografije pretpostaviti da je dobro krenuo 🙂 Napokon, šarm kao sljedeća kategorija ide ‘boljoj polovici’ glumačkog para, kao i bolja ocjena za kostim. A na kraju, kako je Ivanin video, zacijelo, snimao Miroslav, u kategoriji produkcije zbog izostanka stabilizacije ide ‘četvorka’, dočim je Ivana sjajno fotografirala cijelu ‘scenografiju’ Miroslavovog skoka – za 5.

I onda je to ukupna Ivanina pobjeda – 30:24.

Ivanin skok možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram & Facebook (screenshot)

 IVANAMIROSLAV
Stijena35
Složenost25
Doskok5
Elegancija54
Šarm53
Kostim53
Produkcija54
UKUPNO3024
https://www.instagram.com/p/CSoF3GVAl3K/
Facebook Comments