28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Katarina Peović, zbog Maje Šuput, na Facebook-u ‘nagazila’ firmu u Osijeku!

2 min read
Osim Peović, raspisala se na Facebook-u i stranka, Radnička fronta...

– Umjesto što će Saponia izdašno plaćati Maju Šuput da bude njihovo ‘zaštitno lice’, predlažem im da slikaju svoje radnice nakon što im dignu kriminalno niske plaće i poboljšaju neljudske radne uvjete – napisala je vrlo oštro saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović na Facebook-u, a prenoseći svoju raniju objavu s Twittera.

Osječka Saponia potpisala je nedavno ugovor s Majom Šuput Tatarinov, odnosno brendom Majushka, kao i njezinim suprigom Nenadom, čime je Maja postala zaštitno lice i brend ambasador u promociji Faksa helizim Smart Clean i linije omeškivača Ornel.

– Kako Bloom raste, tako se povećava i količina prljave odjeće. No, nije samo on potrošač Faksa, primjećujem da stalno punim mašinu… – izjavila je svojedobno Maja Šuput, piše na Facebook-u Saponije.

Osim Peović, raspisala se na Facebook-u i stranka, Radnička fronta…

– … Iz razgovora s radnicima i uvidom u njihove isplatne liste znamo da im je plaća mjesečno manja za od jedan do četiri i više Shu Shu parfema… – napisali su među ostalim iz Radničke fronte.

Brojni mediji prenose kako je Saponia u nedavnom priopćenju iznijela podatke kako je za ’20. godinu ostvarila 543,8 milijuna kuna ukupnih prihoda, 536,7 milijuna kuna poslovnih prihoda i 523,6 milijuna kuna prihoda od prodaje, što je porast od 7% u odnosu na godinu prije.

Hoće li im firma putem društvenih mreža odgovoriti? Vrijedi pogledati…

Foto: Facebook (screenshot) & Padnička fronta (screenshot, ilustracija, fotografija iz kampanje)

Facebook Comments