16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VAŽNO: Sljemenska se većim dijelom zatvara na par dana! Obilazni pravci u tekstu…

1 min read
Za vrijeme izvođenja radova prometovanje Sljemenskom ulicom preusmjerit će se na obližnje ulice...

Zbog izvođenja radova na hitnoj sanaciji kanalizacijske infrastrukture, od 30. kolovoza 2021. privremeno se obustavlja promet na raskrižju Sljemenske i Dalmatinske ulice u Osijeku. Predviđeno trajanje radova je tri dana, no po raskopu i utvrđivanju stvarnoga stanja oštećenja instalacija, moguć je produžetak roka izvođenja radova za jedan do dva dana – javlja jutros priopćenjem Grad Osijek i dodaje…

Za vrijeme izvođenja radova prometovanje Sljemenskom ulicom preusmjerit će se na obližnje ulice te će se u smjeru istoka k zapadu prometovati Sljemenskom, Čvrsničkom, Psunjskom, Prenjskom i Kolodvorskom ulicom, a u smjeru zapada k istoku Kolodvorskom, Kozjačkom (Lj. Posavskog), Čvrsničkom (J.J.Strossmayera), Kalničkom i Kanižlićevom.

Radi sigurnog odvijanja prometa za vrijeme izvođenja radova, postavit će se odgovarajuća prometna signalizacija i oprema,  sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, Pravilniku o prometnim znakovima, signalizaciji i opremi na cestama, Pravilniku o privremenoj regulaciji prometa i označavanju te osiguranju radova na cestama i Pravilniku o ophodnji javnih cesta – zaključuje se u priopćenju Grada.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Grad Osijek (screenshot)

Facebook Comments