21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Izgorio Ford Transit! Osječki vatrogasci ugasili vatru! Vlasnik se ‘borio’ uz aparat s prahom!

1 min read
Po dolasku na mjesto intervencije zatekli su mali kamion Ford Transit 115-T350, i to u razbuktaloj fazi požara, dočim se, prema njihovom priopćenju na mrežnim stranicama postaje, vozač kamiona sam 'borio' s požarom pomoću aparata s prahom.

Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka jučer u 13:25 sati primilo je dojavu da gori transportno vozilo, a usljed čega su na intervenciju uputili vatrogasno vozilo i 6 svojih kolega vatrogasaca. Po dolasku na mjesto intervencije zatekli su mali kamion Ford Transit 115-T350, i to u razbuktaloj fazi požara, dočim se, prema njihovom priopćenju na mrežnim stranicama postaje, vozač kamiona sam ‘borio’ s požarom pomoću aparata s prahom.

– Pristupili smo gašenju požara pomoću dva mlaza za brzo gašenje te ubrzo stavili požar pod kontrolu, a pomoću specijalnog alata otvorili smo haubu kamiona i ugasili požar – stoji nadalje u vijesti JVP Osijek.

Policija OBŽ danas je izvjestila o požaru kombi vozila, a iako se ‘termini’ vatrogasaca i policije u nazivu vozila razlikuju, neslužbeno doznajemo da je riječ o istom slučaju…

– Jučer, 30. kolovoza, u Osijeku, zapalilo se kombi vozilo, vlasništvo 35-godišnjeg hrvatskog državljanina. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Očevidom je utvrđeno da se zbog tehničke neispravnosti dovoda goriva zapalio motor te se požar proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. Vlasniku je nastala materijalna šteta u iznosu oko 40 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju – javlja PU OBŽ.

Neslužbeno doznajemo kako je do požara došlo u Ulici svetog L.B.Mandića u Osijeku.

Foto: JVP Osijek

Facebook Comments