18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Asistent, ekonomist, snimatelj, frizer, lučki radnik…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

MSTV j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni snimatelj/ kamerman (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna. Potrebno je osnovno znanje rada s kamerom te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. traži asistenta u internacionalnoj prodaji (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.9. Od kandidata se očekuju odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, razumijevanje prodajnih procesa, a poželjno je iskustvo u izravnoj prodaji te poznavanje regionalnog tržišta. Traži se napredno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Aplicirajte.

Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Interventus d.o.o. zapošljava diplomiranog ekonomista (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.9. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema, a potrebno je iskustvo od tri godine. Provjerite detalje ovdje.

Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Starco Beli Manastir d.o.o. zapošljava radnika na rezanju (m/ž) u Belom Manastiru. Rok prijave je 10.9. Uvjeti su spremnost na rad u dinamičnoj proizvodnji te spremnost na učenje i razvijanje vlastitih vještina. Posao obuhvaća rad na hidrauličkim škarama, rad na stroju za savijanje traka lima, podešavanje potrebnih parametara strojeva. Više na linku.

Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.9. Potrebno iskustvo i obavezna je samostalnost u radu, komunikativnost, kreativnost te odgovornost. Detalje provjerite ovdje.

Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

OS Metal d.o.o. zapošljava CNC operatera (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 11.9. Prednost je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Posao obuhvaća posluživanje CNC stroja, postavljanje naprava, centriranje i stezanje obratka te kontrola mjera i uzimanje korekcija. Više na linku.

Folding d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 26.9. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranje voznog parka. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments