19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Vertikala’ zgrade u Krbavskoj? Vatrogasci odmah stigli na teren!

2 min read
U ovom trenutku više informacija nema, vatrogasci su na terenu, a po završetku gašenja javnost će biti izvještena. Kako doznajemo, požar je izbrio prije pola sata otprilike.

Tragom dojave čitatelja, a potom i potvrde osječkih vatrogasaca, neslužbeno doznajemo kako, navodno, gore stan ili zgrada u Krbavskoj ulici u Osijeku (?). Vatrogasci su na terenu, a sa čak 4 vozila, ljestvama i velikim brojem kolega, no iz JVP Osijek nam ne otkrivaju točan ‘centar požara’, već da gori ‘nešto na vertikali’, a da su se požar i dim proširili do potkrovlja zgrade (?) , a u trenutku kada su tek stigli onamo i kada nisu znali ništa više. U ovom trenutku više informacija nema, vatrogasci su na terenu, a po završetku gašenja javnost će biti izvještena. Kako doznajemo, požar je izbrio prije pola sata otprilike.

Foto: Damir Loci

UPDATE: Ne znaju se još uvijek financijski razmjeri štete u zgradi u Krbavskoj ulici u Osijeku, kao ni uzrok požara, ali doznajemo neslužbeno od prijatelja stanara kako je nastradalo ponešto i potkrovlje (?), da su više dim, ali i, kažu ponešto i vatra (?) krenuli kroz ‘vertikalu’ iz jednog od stanova. Pa ipak, službena će se informacija čekati do okončanja očevida. Važno je da su vatrogasci stigli što su prije mogli i da je požar ugašen. Podsjećamo, jutros je došlo do požara na zgradi u Krbavskoj ulici u Osijeku, a što su nam u telefonskom razgovoru potvrdili i vatrogasci JVP Osijek, dodajući kako gori ‘vertikala’ (?), a u trenutku kada su tek stigli onamo i kada nisu znali ništa više, dodajući kako su onamo poslali više kolega, četvora vatrogasna kola i kola s ljestvama. Vatrogasci tada nisu mogli odrediti ‘centar’ požara, ali su se izborili s vatrom. Zgrada je bila evakuirana za trajanja akcije zbog dima. Više informacija će biti poznato zacijelo sutra poslije završetka očevida.

Facebook Comments