16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Hrvatska slavila protiv Slovaka! Ivušić: Imao sam debi iz snova! Dalić: Zato i je tu!

1 min read
- ...u samoj završnici Ivušić je spasio dvije situacije, ali zato i je tu, dali smo mu povjerenje koje je opravdao - rekao je izbornik Dalić za NovuTV.

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je slavila protiv Slovaka golom Brozovića. Ili bolje – obranama Ivušića. Golman NK Osijek bio je jučer jedno od prva dva imena hrvatske vrste u kvalifikacijama za SP ’22. Debitirao je na travnjaku stadiona u Bratislavi, a posljedično nakon ozljede prvog vrata selekcije. I dok je možda nacija pomislila kako je Hrvatska hendikepirana, osječani su znali da smo bez brige.

Bio je vratar mjeseca u NK Osijek. Nagradili su ga navijači, klub… A u subotu, 4.9. ‘anno domini’ 2021. Ivušić je prvi puta stao između vratnica ‘nasvetije nacionalne momčadi’.

– …u samoj završnici Ivušić je spasio dvije situacije, ali zato i je tu, dali smo mu povjerenje koje je opravdao – rekao je izbornik Dalić za NovuTV.

– Imao sam prvi nastup iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Ostvarili su mi se svi dječački snovi, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda i nastavljamo. Čitava ekipa je odradila sjajan posao, zaslužili smo tri boda. Drago mi je da sam dao svoj doprinos i ponosan sam što sam dio reprezentacije. Bio sam spreman uskočiti umjesto Livakovića, nije mi drago što sam dobio priliku zbog njegove ozljede, ali što je tu je – izjavio je Ivušić.

Foto: Pixaby (ilustracija) & NK Osijek (Instagram, screenshot)

Facebook Comments