Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teška prometna nesreća na Biljskoj cesti! Dvije osobe teško ozlijeđene!?

1 min read
Prometna nesreća dogodila se, kako neslužbeno doznajemo, kada je vozilo koje se kretalo u pravcu Bilja pokušalo obići automobil ispred sebe.
policija

Teška prometna nesreća dogodila se danas u ranim popodnevnim satima na Biljskoj cesti, a u blizini restorana Čingi lingi, u kojoj se sudjelovalo više vozila i u kojoj su dvije osobe, neslužbeno se doznaje, teško ozlijeđene i prevezene u KBC Osijek – piše danas Radio Osijek na svojim mrežnim stranicama.

Prometna nesreća dogodila se, kako neslužbeno doznajemo, kada je vozilo koje se kretalo u pravcu Bilja pokušalo obići automobil ispred sebe. Zbog, po svemu sudeći velike brizne, udarilo je u vozilo ispred sebe, a nakon toga i u automobil koji mu je dolazio u susret. U vozilu koje je pretjecalo, prema izjavi jednog od sudionika nesreće, dvije su osobe teško ozlijeđene. Vozilom hitne pomoći prevezene su u KBC Osijek. Kako doznajemo ostali sudionici nesreće pregledani su i pušteni iz bolnice – niže Radio Osijek, dodajući kako je promet cestom za trajanja očevida bio zatvoren i odvijao se obilazno.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments