Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija objavila detalje: Na Biljskoj cesti u sudaru ozlijeđeno čak 8 osoba!

1 min read
Zbog očevida i uklanjanja oštećenih vozila, promet je do 16,38 sati privremeno bio obustavljen na županijskoj cesti Osijek-Bilje i odvijao se obilazno.

Jučer, 5 rujna, oko 13,40 sati, na županijskoj cesti 4257, između Osijek i Bilja dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i gdje je osam osoba (sedam punoljetnih i jedna maloljetna osoba) lako tjelesno ozlijeđena – javlja priopćenjem PU OBŽ i dodaje…

Prometne nesreću prouzročio je 42-godišnji hrvatski državljanin koji tijekom vožnje osobnog automobila iz smjera Osijeka u smjeru Bilja nije držao razmak između vozila te je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila ispred sebe, a  koji je nakon udara sletio na zelenu površinu uz kolnik. U nastavku kretanja vozila 42-godišnjaka, došlo je do zanošenja osobnog automobila i sudara s drugim osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera te su se oba vozila nakon sudara zaustavila na kolniku.   

Na mjestu događaja i KBC Osijek ozlijeđenim vozačima i putnicima pružena je liječnička pomoć te su svi otpušteni na kućnu njegu.

Zbog očevida i uklanjanja oštećenih vozila, promet je do 16,38 sati privremeno bio obustavljen na županijskoj cesti Osijek-Bilje i odvijao se obilazno.  

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments