Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Od onih samo uz telefon, do ‘šljake’ u luci!

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS predstavnik – rad u pozivnom centru (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 12.9. Uvjeti su posjedovanje prodajnih vještina i proaktivan pristup, snalažljivost i ljubaznost u komunikaciji, pozitivan stav i spremnost na rad u timu. Aplicirajte.

Terrapromo d.o.o. zapošljava djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž) i prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9.Uvjeti su izvrsne sposobnosti komunikacije i organizacije, preciznost, proaktivnost, samostalnost u radu,odlično poznavanje rada na računalu te visok stupanj odgovornosti prema imovini i resursima tvrtke. Prijavite se.

Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Apex j.d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.9. Potrebno iskustvo ili želja za učenjem. Traže se osobe za pranje auta, tepiha i vulkanizerske poslove. Više na linku.

Masterplast d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž). Lokacija rada je Duboševica, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća svakodnevni obilazak i direktan kontakt s postojećim i potencijalnim kupcima. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je znanje engleskog i mađarskog jezika. Više na linku.

Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/ montažu folija (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva aplikaciju i montažu PVC samoljepljivih folija na ravne i oble površine, tiskanje folija na solvent printerima, pripremu folija i slično. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.9. Potrebno iskustvo i obavezna je samostalnost u radu, komunikativnost, kreativnost te odgovornost. Detalje provjerite ovdje.

Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

Folding d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 26.9. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranje voznog parka. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments