Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ekonomski fakultet u Osijeku izabrao nove prodekanice i prodekane!

2 min read
Na današnjoj sjednici Fakultetskog vijeća potvrđeni su prodekanice i prodekani koji će činiti novu upravu Fakulteta u iduće četiri godine!

– Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku simbolično okrećemo još jednu novu stranicu. Izabrali smo novu, značajno podmlađenu upravu za iduće četvorogodišnje razdoblje! Na današnjoj sjednici Fakultetskog vijeća potvrđeni su prodekanice i prodekani koji će činiti novu upravu Fakulteta u iduće četiri godine! – napisao je na Facebook-u dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku Boris Crnković, navodeći imena svih izabranih kolega i njihove nove funkcije.

* A Vi? – pitali smo telefonski dekana Crnkovića nakon objave.

– Prošle godine je moj mandat produžen, a sada smo imali redovan izbor prodekana za naredno četverogodišnje razdoblje – poučio nas je prof.dr.sc. Boris Crnković.

Dva su mandata također produžena u ovom izboru…

– Čestitam doc. dr. sc. Ivanu Keliću na izboru za prodekana za nastavu, izv. prof. dr. sc. Marini Stanić na izboru za prodekanicu za znanost, izv. prof. dr. sc. Ivanu Kristeku na izboru za prodekana za financije i organizaciju poslovanje i prof. dr. sc. Sunčici Oberman Peterka na izboru za prodekanicu za suradnju s okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte! – nizao je dekan na Facebook-u, zahvaljujući članovima Vijeća na izboru, kao i prethodnicima…

– Zahvaljujem članovima Fakultetskog vijeća na prihvaćanju prijedloga izbora uprave i davanju povjerenja za vođenje Fakulteta predloženoj upravi! Zahaljujem i svim izabranim što su pristali preuzeti odgovornost i odlučili iduće četiri godine profesionalno posvetiti dodatnom razvoju Fakulteta! Vjerujem da ćemo svi opravdati dano nam povjerenje! Koristim priliku i zahvaliti prof. dr. sc. Josipu Mesariću, prodekanu za znanost u proteklom mandatu za izvrsnu suradnju i značajan doprinos radu Fakulteta u protekle četiri godine. Zahvaljujem i izv. prof. dr. sc. Nataši Drvenkar koja je obavljala funkciju prodekanice za suradnju s okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte koja je ostvila značajan trag u svemu onome što je radila polovicu proteklog mandata, nakon čega se odlučila posvetiti majčinstvu i proširenju obitelji, što je odluka koja zasigurno zaslužuje čestitku! Naravno, za sav doprinos radu i razvoju Fakulteta zahvaljujem i prof. dr. sc. Sunčici Oberman Peterka i izv. prof. dr. sc. Ivanu Kristeku, koji su upravo svog doprinosa u proteklom mandatu predloženi i za prodekane u novom mandatu! – zaključio je dekan Crnković.

Pred novom upravom su preoblikovanje diplomskih studija, jačanje aktivnosti na međunarodnim akreditacijama, revidiranje poslijediplomskih specijalističkih i doktorskog studija, dodatno jačanje veza s gospodarstvom, razvoj programa cjeloživotnog obrazovanja.

Foto: Google Street View (screenshot) & OBŽ (screenshot)

Facebook Comments