Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedna smrt u Slavoniji: Noćas u 3:30 na cesti život izgubio 20-godišnjak!

1 min read
Na današnji dan evidentirali smo ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom periodu prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba - zaključuje se u priopćenju policije.
policija 2

Danas, 17. rujna, oko 3,30 sati, u mjestu Paučje, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin – javlja jutros priopćenjem PU OBŽ i nastavlja…

Do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom krećući se kroz mjesto Paučje u smjeru mjesta Milinac. U jednom trenutku, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, izgubio je kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, a nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov. Vozač osobnog automobila prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje mu je u 5 sati liječnica konstatirala smrt.

Na mjestu prometne nesreće očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu i tehničku pomoć očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo.

Na današnji dan evidentirali smo ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom periodu prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments