26. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Iz automobila lopov ukrao čitav ‘ured za van’, od laptopa, preko tokena, ENC-a…

1 min read
Ukradene su i kartice, ali kako je sve stalo na 7.500 kuna, čini se da lopov iste nije, hvala Bogu, stigao upotrijebiti.
automobil lopov krađa

Na kraju, kada se iščita vrijednost ukradenog, još to dobro i izgleda, a budući da se lopov itekako ‘okoristio’ krađom. Iz jednog je automobila lopov otuđio praktički cijeli jedan ‘ured za van’, jer ‘drpio’ je torbu s informatičkom opremom, ali i čitav niz ‘gadgeta’. Ukradene su i kartice, ali kako je sve stalo na 7.500 kuna, čini se da lopov iste nije, hvala Bogu, stigao upotrijebiti. Makar se nigdje ne navodi laptop, torba s informatičkom opremom zacijelo je upravo to.

– Jučer, 17. rujna, na parkiralištu u Bilju, nepoznati počinitelj je iz automobila ukrao  torbu s informatičkom opremom, mobitele, tokene, karticu za gorivo, ENC uređaj te novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasniku, 32-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 7500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – javlja PU OBŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments