19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Auro Domus, PPK Valpovo, Presoflex gradnja…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

PPK Valpovo d.o.o. zapošljava voditelja ratarstva – ratarske proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a prijave su otvorene do 6.10. Posao obuhvaća cjelokupnu organizaciju, provedbu i praćenje ratarske proizvodnje na ukupno 5400 hektara. Očekuju se ambicioznost i prokativnost, strukturiranost, analitičnost, organiziranost i prilagodljivost, razvijena komunikacija i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Aura Beauty, obrt, zapošljava nail tehničara ili pedikera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.10. Posao podrazumijeva ugradnju umjetnih noktiju, gel nokti, trajni lak, manikura, estetska i medicinska pedikura. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Sintel d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 1.10. Uvjet je najmanje godina dana radnog iskustva u računovodstvu. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 14.11. Posao podrazumijeva rukovođenje radovima na grailištima, organiziranje rada cjelokupnog gradilipta, kontroliranje sve tehničke dokumentacije, briga o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/ montažu folija (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva aplikaciju i montažu PVC samoljepljivih folija na ravne i oble površine, tiskanje folija na solvent printerima, pripremu folija i slično. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Cogitus projekt d.o.o. zapošljava komercijalista – trgovačkog putnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuju izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i dobre organizacijske vještine, motiviranost, pozitivnost, upornost i samoinicijativnost. Više na linku.

Pozitiva auto j.d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 15.10. Poželjno je iskustvo rada na vulkanizerskim poslovima. Provjerite uvjete i detalje ovdje.

Alu pack Plastic d.o.o. zapošljava djelatnika za strojem (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave su otvorene do 10.10. Posao obuhvaća opsluživanje stroja za izradu PE-HD folije. Detalje provjerite ovdje.

Max metal korpe i servis d.o.o. zapošljava bravara-montera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 20.10. Rad se obavlja u zatvorenom prostoru, proizvodna hala u Osijeku. Uvjeti: rad sa ručnim alatima i samostalnost u radu. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Facebook Comments