28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U 16 na Trgu: Vozač vezanih očiju, suvozač navodi, a relly vozač Šebalj ‘smeta’!

1 min read
- Vozač će pri tome imati povez na očima, njegov suvozač će ga navoditi u vožnji, a u svemu će ih stalno sa zadnjeg sjedišta, pokušavati omesti Juraj Šebalj. Par s najboljim prolaznim vremenom osvojiti će najam električnog automobila na 24 sata - pojašnjava GPP.

Ako već mora biti automobil – neka bude električni! – ime je zajamčenog ‘showa’, a kojeg će danas u Osijeku, na Trgu Ante Starčevića u 16 sati upriličiti, probnim vožnjama u električnim automobilima, poznati automobilistički i relly vozač Juraj Šebalj, točno onaj koji je već provozao brojne hrvatske ‘celebe’. Cijeli događaj je u organizaciji GPP-a i Grada Osijeka, a u čemu će sudjelovati 10 sretnih parova, nasumično odabranih u natječaju, organiziranom putem društvenih mreža.

Da objasnimo…

– Vozač će pri tome imati povez na očima, njegov suvozač će ga navoditi u vožnji, a u svemu će ih stalno sa zadnjeg sjedišta, pokušavati omesti Juraj Šebalj. Par s najboljim prolaznim vremenom osvojiti će najam električnog automobila na 24 sata – pojašnjava GPP.

Ako već i niste odabrani nasumičnim odabirom, uvjereni smo da događaj jamči dobru zabavu i da Vam valja doći to uživo vidjeti.

– Svi posjetitelji eveta imat će priliku u lounge baru uz poligon, okrijepiti se grickalicama i pićem – vele iz GPP-a.

Foto: GPP, Youtube (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments