18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U kineskom dućanu u Osijeku!? Napao djelatnicu, a nakon što ga je uhvatila u krađi!

1 min read
Nakon što se udaljio iz trgovine djelatnica je počela vaditi ukradene artikle iz torbe. Ustrajan u namjeri počinjenja kaznenog djela, 22-godišnjak se vratio u trgovinu fizički nasrnuo na djelatnicu te joj istrgnuo ruksak s ostatkom artikala i pobjegao iz trgovine.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Razbojnička krađa – javlja priopćenjem PU OBŽ i dodaje niz detalja…

U utorak, 5. listopada, u Osijeku, 22-godišnjak je ušao u trgovinu te s polica više različitih artikla stavio u svoj ruksak nakon čega je pokušao izaći iz trgovine, a da ih neplati. U tom trenutku zaustavila ga je djelatnica trgovine 33-godišnja državljanka Kine te mu istrgla ruksak iz ruku. Nakon što se udaljio iz trgovine djelatnica je počela vaditi ukradene artikle iz torbe. Ustrajan u namjeri počinjenja kaznenog djela, 22-godišnjak se vratio u trgovinu fizički nasrnuo na djelatnicu te joj istrgnuo ruksak s ostatkom artikala i pobjegao iz trgovine.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće. – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments