Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Butković i Tramišak dolaze u ponedjeljak u Osijeku kod Radića i Anušića! Tema: Koridor Vc…

1 min read
Obzirom da su na sastanku i iz HŽ-a, zacijelo će 'na stolu' biti i projekti ubrzanja željeznice kroz jačanje infrastrukture. Napokon, podvožnjak se u Osijeku gradi zbog pruge na Čepinskoj.

Poslije ministra Tomislava Ćorića, u Osijek u ponedjeljak poslijepodne dolazi još dvoje iz Vlade! Župan Ivan Anušić zajedno s gradonačelnikom Osijeka Ivanom Radićem održat će radni sastanak s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem i ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Natašom Tramišak na kojem će se razgovarati o zajedničkim projektima.

Sastanku će nazočiti predsjednici uprave Hrvatskih cesta, Hrvatskih autocesta i HŽ Infrastrukture, a što je jasan pokazatelj o temama razgovora ministara s predstavnicima vlasti u Osijeku, jer župan Ivan Anušić  s ministrom Olegom Butkovićem i ministricom Natašom Tramišak u pratnji predsjednika Uprave Hrvatskih autocesta obići će gradilište Koridora V c kod Belog Manastira, točnije na lokaciji budućeg čvora na A5…

Obzirom da su na sastanku i iz HŽ-a, zacijelo će ‘na stolu’ biti i projekti ubrzanja željeznice kroz jačanje infrastrukture. Napokon, podvožnjak se u Osijeku gradi zbog pruge na Čepinskoj.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments