29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO s Instagrama: Maja Šuput opet ovdje u svatovima! Sinoć u Crnoj svinji?

1 min read
Svaka joj čast! Vaš autor ode u svatove, sjedi do iza ponoći, uslika se, da kovertu i cijelu nedjelju ne može do sebe doći od umora.
maja šuput instagram screenshot

U tri tjedna drugi put!? Sjetit će se oni, koji su čitali, kako je Maja Šuput prije dva tjedna bila pjevačicom u svatovima u ZOO hotelu u Osijeku, a gdje joj se u nastupu pridružio i srpski legendarni pjevač Miroslav Ilić, da bi sada, svega dva vikenda poslije, jedna od najvećih domaćih zabavljačica ponovno svratila do Slavonije, do Osijeka, odnosno Čepina.

Fotografija je sitna, ne prepoznajemo nikoga iz grada i okolice, a zacijelo bi ‘promašili’ i ambijent da Maja Šuput nije sama u svom javnom ‘storyju’ Instagram profila napisala ‘tagom’ kako se nalazi u Terra Negra Country Clubu, što ovdje narod skraćeno zove po restoranu u sklopu kompleksa – u Crnoj svinji.

Što god tko od nas, Vas… mislio o glazbi i nastupu Maje Šuput, nema druge nego zapljeskati poslovnoj ženi i radoholičarki, a koja uz nastupe, snimanja, reklamne kampanje, TV pojavljivanja…, stigne zapjevati i u svatovima.

Usput, u ‘story’ je dodala i fotografiju sina dok spava kod kuće, a kojeg, zacijelo, putem mobitela i wi-fi kamere, prati i kada je na putu.

Svaka joj čast! Vaš autor ode u svatove, sjedi do iza ponoći, uslika se, da kovertu i cijelu nedjelju ne može do sebe doći od umora.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments