Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dama (41) u 13 sati napuhala 1,27 promila! Sutra u cijeloj Slavoniji pojačane mjere!

1 min read
A u subotu i nedjelju bi toga moglo biti još. Jer...

Jučer, 14. listopada, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 3 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola – javlja PU OBŽ i nastavlja…

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 13 sati, u Našicama, gdje je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljala 41-godišnja hrvatska državljanka iz Našica. Vozačici je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,27 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 4 negativnih prekršajnih bodova.

A u subotu i nedjelju bi toga moglo biti još. Jer…

Tijekom perioda 16. na 17. listopada, u vremenu od 20 do 2 sata, na području Policijske uprave osječko-baranjske, a u koordinaciji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske, Policijske uprave vukovarsko-srijemske i Policijske uprave požeško-slavonske, policijski službenici provodit će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i opojnih droga – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments