Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radić predsjednik GO HDZ-a Osijek, zamjenici Mihaljević, Škorić i Tramišak!

1 min read
...za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Osijeka izabran je Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka, dočim su za za potpredsjednike izabrani i izabrana Josip Mihaljević, Josip Škorić i Nataša Tramišak, aktualna ministrica u Vladi RH.

HDZ je jučer imao izbore za predsjednike i potpredsjednike 428 općinskih, 127 gradskih i 20 županijskih organizacija, kao i za Grad Zagreb, za predsjednike i potpredsjednike organizacija 17 gradskih četvrti i tamošnje Gradske organizacije. A izbori su, razumije se održani i u Osijeku, za Osijek i Osječko-baranjsku županiju. A rezultati očekivani…

Na unutarstranačkim izborima je do promjene u vodstvu ŽO HDZ-a došlo, neslužbeno, samo u Šibensko-kninskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Ta informacija još sino će potvrdila kako ŽO Osječko-baranjske županije nastavlja voditi Ivan Anušić, potpredsjednik HDZ-a i Župan OBŽ.

A za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Osijeka izabran je Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka, dočim su za za potpredsjednike izabrani i izabrana Josip Mihaljević, Josip Škorić i Nataša Tramišak, aktualna ministrica u Vladi RH.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments