Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Maja dijeli Bloomove ‘krpice’ koje je prerastao! Neka mama će biti jako sretna!

1 min read
I Maja Šuput, kao i svaka druga mama, predaje dalje odjeću koju je do prerastanja nosio njezin sin Bloom. I to čini putem takozvanog 'Giveawaya' putem Instagram profila...

Svatko je od nas i dobio i dao odjeću djece, a koja su ona prerasla. Djeca naprosto brže rastu no što odjeća može dotrajati, posebno u prvoj godini. Dječica rastu ‘kao gljive’ i silna je šteta da nitko ne upotrijebi ‘krpice’. Tu i tamo mame i tate zadrže koji ‘komad’ za uspomenu, ali uglavnom sve ide dalje… Posebno se roditelji obraduju očuvanim i kvalitetnim odjevnim predmetima, a ovo što nudi Maja, to svakako jest vrhunska roba.

I Maja Šuput, kao i svaka druga mama, ‘šalje’ dalje odjeću koju je do prerastanja nosio njezin sin Bloom. I to čini putem takozvanog ‘Giveawaya’ putem Instagram profila, a svima koji su barem jednom u posljednjih nekoliko mjeseci vidjeli njezine objave, jasno je da Maja ‘modira’ svog sina i da će nekoga ta odjeća itekako obradovati.

– Danas sam odlučio opet pokloniti robicu koju sam prerastao ( 3-6 mj.). Zato ekipa, kreće Giveaway. Nadam se da ću usreciti neku bebu kojoj treba. Javite i drugima da igraju do ponedjeljka. Voli vas Bloom. Tko želi? – napisala je Maja na Instagramu ‘u ime sina’.

Objava je u 3 sata dostigla više od 16.000 reakcija, a i preko 1.000 komentara u kojima pratitelji ‘tagiraju’ mlade i buduće mame, a kako bi sudjelovali u ‘Giveawayu’.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments