28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Obavljen očevid strašne jučerašnje prometne! Poginule tri osobe. Uhićen vozač kamiona!

1 min read
Policija je obavila očevid jučerašnje prometne nesreće koja se dogodila na nadvožnjaku autoceste A3 i u kojoj su poginule tri osobe.

Policija je obavila očevid jučerašnje prometne nesreće koja se dogodila na nadvožnjaku autoceste A3 do koje je došlo sudarom kamiona hrvatskih registracijskih tablica i osobno automobila oznaka iz Srbije.

U nesreći su smrtno stradale tri osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu, državljani iz Srbije u starosti od 35, 38 i 57 godina.  

Policija je nakon obavljenog očevida, uz nazočnost državnog odvjetnika, utvrdila da je 25-godišnji vozač teretnog vozila, državljanin Bosne i Hercegovine, upravljao vozilom hrvatskih registarskih oznaka i kretao se krakom prometnog čvora Okučani iz smjera juga u smjeru sjever, a istim krakom ceste iz smjera zapada u smjeru juga kretao se osobnim automobil kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Srbije – javlja PU BPŽ.

Nadalje izvještavaju kako na dijelu ceste kod zavoja 25-godišnji vozač nije se prilagodio brzini kretanja i stanju na cesti te je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku uslijed čega je došlo do udara teretnog automobila u osobni automobil.

Vozač teretnog automobila je hićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje počinjenja kaznenog dijela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, biti predan pritvorskom nadzorniku PU BPŽ, a potom i nadležnom odvjetništvu.

Facebook Comments