19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Što nas čeka sutra? Povećan broj testiranja danas u Osijeku i županiji!

1 min read
Situacija u kojoj nacija dnevno bilježi više od 4.000 novozaraženih, županija blizu 250, a Osijek u pravilu iznad 100, sve manje osoba, doima se, ostavlja ravnodušnim.

Prema informacijama čitatelja, nakon gužvi na Zagrebačkom velesajmu, počele su se, navodno, stvarati i gužve na punktovima za cijepljenje i u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, no to je Stožer Civilne zaštite Osječko-baranjske županije opovrgao. Prethodni dan je rečeno kako postoji nešto veći interes za cijepljenje, no o gužvama i redovima nema govora.

Pa ipak, situacija u kojoj nacija dnevno bilježi više od 4.000 novozaraženih, županija blizu 250, a Osijek u pravilu iznad 100, sve manje osoba, doima se, ostavlja ravnodušnim.

– Prema informacijama HZZJZ OBZ za sada nema potvrde izrazito povećanog interesa za cijepljenje. Primjetno je povećanje interesa za testiranje – javio je Stožer CZ OBŽ, a na izravan upit o dojavama čitatelja.

Pojednostavljeno, što nas čeka sutra ako se testira veći broj osoba? Posljednja tri dana OBŽ ima blizu 250 novih slučajeva zaraze virusom Sars-CoV-2.

Foto: OBŽ (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments