29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ingrid Divković jučer u Osijeku! Svaki puta kada uzmete bocu Jane, pročitali ste nešto njezino!

2 min read
Ingrid Divković, autorica inspirativnih citata na bocama Jane, ali i puno više od toga, jučer je na Instagramu podijelila manji 'serijal' fotografija iz Osijeka, svjedočeći kako je bila na glavnom trgu, u Sakuntalinom parku, u Tvrđi...

Posljednji puta, prema onom što mi znamo, bila je ova rođena Riječanka u Osijeku u studenom ’18. godine, prije tri ljeta, a tada u Trici na promociji jedne od svoje četiri knjige, među kojima su pojedine rasprodane u 4 i više izdanja. Ingrid Divković, autorica inspirativnih citata na bocama Jane, ali i puno više od toga, jučer je na Instagramu podijelila manji ‘serijal’ fotografija iz Osijeka, svjedočeći kako je bila na glavnom trgu, u Sakuntalinom parku, u Tvrđi…

Njezin prethodni, ovaj spomenuti dolazak u Osijek, bio je apsolutnim hitom među prvenstveno ženskom, ali i muškom populacijom, jer ne otvara vrata i misli publici autorica četiriju ‘bestsellera’ svaki dan.

Književnica, blogerica, nekadašnja televizijska voditeljica i novinarka, profesorica hrvatskoj, književnosti i filozofije, autorica je četiri knjige, od kojih je onom J**e li Vas ego? ‘nauljila’ vrhunsku autorsku karijeru, čvrsto držeći vrhove ‘top lista’, rasprodavši četiri izdanja u tri godine. U Osijeku je, onomad, došla kao poznata autorica poznatog naslova Knjiga za divlju ženu. Do prosinca ’17. godine napisala je prvi roman Živi mi se, a godinu poslije i knjigu Sanjari i borci.

I mislila sam da sam Vas vidjela – jedan je od komentara pod njezinim ‘serijalom fotki’ iz Osijeka, a koji idu i do onoga da njezine ‘fanove’ zanima – Gdje ste kupili kaput?

Ako i dalje ne znate tko je Ingird Divković, ako mislite da niste pročitali ništa njezino, sjetite se onoga s početka, činjenice da svaki puta kada ste u ruke uzeli bocu vode s porukom, čitali ste njezino ‘štivo’.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments