19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac ‘sisao’ potpore države 19 godina, a plug ‘hrđao pod šljivom’! Iznos je nevjerojatan!

1 min read
Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog subvencijske prijevare - zaključuju iz policije.

Od 2001. do kraja 2020. godine, kao vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva ostvario prava na državnu potporu u iznosu od oko 500 tisuća kuna za djelatnost koju nije obavljao – javlja Policijska uprava Brodsko-posavska o bizarnom slučaju dolijalog ‘poljoprivrednika’…

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom s područja općine Gundinci,  kojeg se sumnjiči da je, od 2001. do kraja 2020. godine, kao vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva ostvario prava na državnu potporu u iznosu od oko 500 tisuća kuna za djelatnost koju nije obavljao – nastavlja policija i zaključuje…

Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog subvencijske prijevare – zaključuju iz policije.

Gundinci su mjesto nedaleko Velike Kopanice, a na putu preko Babine Grede do Županje. Vrijedni i marljivi ljudi žive ondje, Šokci ponajviše. Stoga je ovo zacijelo jako izoliran slučaj.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments