Uto. svi 24th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I europarlamentarci su ljudi! Osječanka u formi smije imati ‘faul’! ‘Fast food’ na trpezi…

1 min read
- Brzinski ručak u Europskom parlamentu, a onda žurno u nove radne podvige... - napisala je Biljana Borzan na Instagramu, dijeleći fotografiju uredskog stola i trpeze 'krcate 'fast food' hranom, a na koju su se 'okomili' i ona i suradnici :)

Trpeza je bila, baš, ljudski vrhunska, a iz perspektive liječničkih preporuka, u najmanju ruku ‘na kliskom terenu’. No, kako osječka europarlamentarka Biljana Borzan, inače specijalistica medicine rada i sporta, održava i formu i figuru, ovakav ‘faul’ je, zacijelo, ponekad dozvoljen. 🙂 A i Fred Matić se dobro drži.

– Brzinski ručak u Europskom parlamentu, a onda žurno u nove radne podvige… – napisala je Biljana Borzan na Instagramu, dijeleći fotografiju uredskog stola i trpeze ‘krcate ‘fast food’ hranom, a na koju su se ‘okomili’ i ona i suradnici 🙂

Nećemo navoditi proizvođače, no uvećavanjem fotografije prepoznali smo jedan od tri najpoznatija svjetska ‘fast food branda’. Pohvalno je što se na stolu našla i mineralna voda, a najpoznatije svjetsko gazirano piće bilo je ono u varijanti bez šećera.

Dakle, dobar tek ekipa!

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments