5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Renaultov odgovor na potražnju za lakim i jeftinim furgonima: Express Van u Fornixu od 87.100 kuna!

2 min read
O svim paketima opreme mogli bi Vam raspredati priče, nizati sve što zapravo ionako znate, sve što možete ugovoriti prilikom kupnje, uz izmjenu cijene, razumije se, no iskustvo nas uči da je praktičnost i svrha vozila primarna u odabiru kod gospodarskih subjekata, ili pojednostavljeno - kupuje se ono što Vam treba.

Cijena od 87.100 kuna, a bez PDV-a, za vozilo sa zalihe, s dizelskim motorom, u kakvoj najboljoj ideji bi smo pripisali automobilu srednje veličine, gradskih potreba, skromne opreme… Ni na kraj pameti nam ne bi bilo transportno vozilo, gospodarsko vozilo, Renaultov furgon u kojeg možete utovariti do 3,7 ‘kubika’ tereta, preklopiti suvozačko sjedalo… Za nevjerojatni spomenuti iznos u osječkom Fornixu nude upravo novi Renault Express Van, i to – Blue dCi 75. Ponuda vrijedi do 31. prosinca ove godine ili do isteka zaliha.

O svim paketima opreme mogli bi Vam raspredati priče, nizati sve što zapravo ionako znate, sve što možete ugovoriti prilikom kupnje, uz izmjenu cijene, razumije se, no iskustvo nas uči da je praktičnost i svrha vozila primarna u odabiru kod gospodarskih subjekata, ili pojednostavljeno – kupuje se ono što Vam treba.

Stoga znajte kako Renault Express Van dolazi s asimetričnim stražnjim vratima, koja se otvaraju 180°. Express Van ima iskoristivu zapremninu od 3,3 m3 i utovarnu dužinu od 1,91 metara, s pregradom, nudeći tako najbolji omjer utovarne i ukupne dužine u svojoj klasi. Utovarite do 3,7 m3 tereta uz preklopno suvozačko sjedalo i rotirajuću mrežastu pregradu. Njegova klizna vrata otvaraju se na rekordnih 716 milimetara radi jednostavnog pristupa unutrašnjosti vozila.

Ovo vozilo pripada skupini lakih gospodarskih vozila i figurira za vrhunski odabir obrtnika, gospodarstvenika, poduzeća raznih profila i industrija. Odgovor je Renaulta i Fornixa na potražnju upravo za ovakvom vrstom brzih i okretnih furgona koji se sjajno slažu s gradskim i izvangradskim uvjetima. 

Navedena cijena je maloprodajna cijena bez PDV-a i odnosi se na Renault Express Van Blue dCi 75 s popustom uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ponuda vrijedi za pravne osobe do 31.12.2021. ili do isteka zaliha. U operativnom leasingu po isteku ugovora objekt leasinga se vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora.

Renault Express Van Blue dCi 75 za 990 kn/mj + PDV još je detaljnija informacija, a gdje Vam nudimo informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 1% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 14% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 33% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s PDV-om, izražava se u EUR i plaća do datuma dospijeća u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja računa. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu.

Foto: Fornix (ustupljeno za objavu)

Facebook Comments