24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: ‘Retfalački dečki’ na dvije adrese donirali drva za ogrjev potrebitima!

1 min read
Prije nekoliko dana raznijeli su pakete pomoći s higijenskim potrepštinama i hranom na 20-tak adresa, prije toga na dvije kuće popravili krov, žbukali zidove, angažirali se među sobom i kao 'mali domari', a jučer su krenuli i s osiguravanjem drva za ogrjev.

Za ‘retfalačke dečke’ ste već čuli, za Udrugu Hoćemo i Tomislava Mišetića, čuli ste i za njihov projekt ‘Retfalački Robin Hood’, kao i to da su već raznosili i pakete pomoći potrebitim građanima Retfale u Osijeku, popravljali krovove kuća ususret zimi, a danas smo saznali kako su pojedinima osigurali i drva za ogrjev ove zime.

Naime, Tomislav Mišetić i njegovi prijatelji, poduzetnici i suradnici, odlučili su pomoći potrebitim obiteljima u Retfali, obiteljima s niskim primanjima, starijim osobama, onima s više djece, samcima koji imaju niske ili nikakve prihode, a osim što su pozivali ljude da im se jave, kontaktirali su i ovdašnjeg župnika i kontaktirali osobe za koje su pretpostavili da im je pomoć potrebna.

Prije nekoliko dana raznijeli su pakete pomoći s higijenskim potrepštinama i hranom na 20-tak adresa, prije toga na dvije kuće popravili krov, žbukali zidove, angažirali se među sobom i kao ‘mali domari’, a jučer su krenuli i s osiguravanjem drva za ogrjev.

– Još jedna akcija Udruge Hoćemo… Skrbimo za naše Retfalčane u potrebi. Danas smo na dvije lokacije dovezli i posložili našu donaciju drva za ogrjev. Idemo dalje za našu Retfalu – napisao je Tomislav Mišetić na Faceooku, dijeleći i nekoliko fotgrafija.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments