20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Osječanke i Osječani pohrlili danas u Zavod u Drinsku na cijepljenje!

1 min read
Budući da se cijepilo u više ordinacija, stvorene gužve na fotografijama u kakvom video zapisu, svjedoče kolege, izgledale bi sasvim drugačije.

Gužve su se stvorile danas u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, svjedoče fotografije s terena, a u njihovoj zgradi u Drinskoj ulici. Javljaju kolege novinari kako su Osječanke i Osječani pohrlili danas, u nedjelju, na cijepljenje protiv bolesti Covid-19. Iako je danas bio dan za 1. i 2. dozu cjepiva, neslužbeno se doznaje da su brojni, bez najave, primili i treću, a budući da načete doze nije primjereno bacati, dočim se u jednom trenutku iscprio broj onih koji su došli po jednu od prve dvije doze.

Budući da se cijepilo u više ordinacija, stvorene gužve na fotografijama u kakvom video zapisu, svjedoče kolege, izgledale bi sasvim drugačije. Naime, brzo se napredovalo izvana prema unutarnjim porostorima, brzo raspoređivalo po ordinacijama i sasvim korektnom dinamikom procijepljivalo. Napokon, još traje, do 19 sati večeras.

Foto: Davor Lončarić (ustupljeno za objavu)

Facebook Comments