13. kolovoza 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vitomir Ivanjek opet u KC-u! Kažu posjetitelji prethodnog: Bio je među najboljima!

1 min read
Karizmatični pijanist Vitomir Ivanjek poznat je po svojim majstorskim improvizacijama, te po jedinstvenoj sinergiji klasične i popularne glazbe u vlastitim koncertnim aranžmanima, parafrazama i skladbama.

Božićna čarolija u Kulturnom centru Osijek nastavlja se večeras božićnim koncertom pijanista Vitomira Ivanjeka. U nedjelju, 19. prosinca, s početkom u 20 sati, očekuje vas koncert pod nazivom Čarolija crno – bijelih tipki“ s klavirskim potpisom Vitomira Ivanjeka! Ivanjek je već nastupao u Kulturnom centru, a za taj nastup pojedini kažu da je bio jedan od najboljih…

Koncertni program kakvog svi u vrijeme Božića uživamo slušati: dobro nam poznate božićne pjesme u originalnim aranžmanima Vitomira Ivanjeka,  popularna klasična djela, uvijek zanimljive koncertne parafraze i jedna osječka praizvedba, sve vas to očekuje na nedjeljom božićnom koncertu u Kulturnom centru Osijek – najavljuju organizatori koncerta i zaključuju…

Karizmatični pijanist Vitomir Ivanjek poznat je po svojim majstorskim improvizacijama, te po jedinstvenoj sinergiji klasične i popularne glazbe u vlastitim koncertnim aranžmanima, parafrazama i skladbama. Uz to što je koncertni pijanist, skladatelj i orguljaš, Vitomir Ivanjek dugogodišnji je zborovođa poznatog dječjeg zbora Zagrebački anđeli. Od ovog svestranog umjetnika navikli smo na originalne glazbene spektakle u vlastitoj režiji pa očekujemo jednako raskošan i čaroban, pravi Božićni koncert u nedjelju u Kulturnom centru Osijek.

Koncert je dio Adventa u Kulturnom centru Osijek ostvarenom uz sponzorstvo Zagrebačke banke. Ulaz na koncert je slobodan, bez prethodne najave, isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde na ulazu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments