28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Na linku najmanje 10 firmi koje traže ljude…

3 min read
Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Loca Experience d.o.o. zapošljava turističkog domaćina (m/ž) u svim gradovima u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Od kandidata se zahtijeva komunkativnost i ljubaznost, a glavni zadatak ovoga posla je približiti gostima  kulturu i način života u vašem kraju. Za posao se prijavite putem brze prijave.

NTH Mobile d.o.o. traži customer care agenta (m/ž) za švedski jezik. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona, koordinaciju s drugim odjelima te izradu tjednih i mjesečnih izvještaja. Prijave se zaprimaju putem linka.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu, odobrenje za samostalni rad te dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije skorisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

STELLA DECORO d.o.o. traži prodavača (m/ž) e-cigareta i ostale opreme u Osijeku. Prijave traju do 24.12.2021. Potrebno je izvrsno snalaženje na web shop platformi, kreativnost i ideje za poboljšanje online prodaje te ispunjavanje želja online kupaca. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Mafrado j.d.o.o. traži voditelja (m/ž) kuhinje u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje 2 godine radnog iskustva u kuhinji i poznavanje svig faza rada te sposobnost organizacije radnog procesa. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

HIDROGRADNJA d.o.o. traži rukovoditelja (m/ž) građevinskim strojevima. Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu 31.12.2021. Poslodavac traži osobu s trogodišnjim radnim iskustvom kako bi stručno i odgovorno obavljala radne zadatke. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

GEO-Osijek d.o.o. zapošljava geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 22.01.2022. Traži se kandidat geodetske struke sa iskustvom rada na SDGE. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

ADK – Zaštita d.o.o. traži vatrogasca (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao obuhvaća vatrogasna dežurstva na objektima korisnika usluga i odgovornost za stanje protupožarne sigurnosti na radnom mjestu i objektu koji štiti. Više informacija i podatke za prijavu pronađite na linku.

Ancona grupa d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 31.12.2021. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva i završenom višom ili visokom stručnom spremom tehničkog smjera. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments