20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pilj je rekao: Hvala i doviđenja! Karijeru nastavlja u ljubljanskoj Olimpiji!

1 min read
Zahvalu Marinu uputio je i glavni klupski menadžer Nenad Bjelica...

Marin Pilj više nije igrač NK Osijek. Postao je članom ljubljanske Olimpije. Nakon više od 100 nastupa za ‘Bijelo-plave’, 25-godišnjak iz Novaka Bizovačkih, sa CV-em iz Valpovke, Hypo Limača, Belišća i Novigrada, ponešto i druge momčadi NK Osijek, odlazi za Sloveniju, u sastav kod Dine Skendera.

– Zahvalio bih se svima u klubu i oko kluba na ove jako lijepe četiri godine. Užitak mi je bio igrati u gradu u kojem sam odrastao, ali došlo je vrijeme da krenem dalje. Osijeku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone – rekao je Marin Pilj koji je za ‘Bijelo-plave’ ukupno upisao 118 nastupa uz deset pogodaka i šest asistencija.

Zahvalu Marinu uputio je i glavni klupski menadžer Nenad Bjelica…

– Zahvaljujemo se Marinu Pilju na njegovom doprinosu svim rezultatima NK Osijek. U Splitu je odigrao svoju 100. prvenstvenu utakmicu za naš klub i tako zaokružio jedan stvarno lijepi period u Gradskom vrtu. Budući da je izrazio želju za novim izazovom nismo mu željeli stajati na putu pa smo dogovorili prelazak u Olimpiju iz Ljubljane i želimo mu sve najbolje u novom klubu – kazao je Bjelica.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments