Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Postoji ‘doček’, postoji i ‘dječji doček’, a Crveni križ ima i ‘plemeniti doček’!

1 min read
Za sve darivatelje na akciji Crveni križ Osijek osigurao je i prigodne poklone kao i druženje i doček Nove godine u podne, uz čaj, kavu, sokove i kiflice - zaključuju iz Crvenog križa.
darivanje krvi

– Akcija će se održati u petak, 31. prosinca 2021. godine od 9.00 do 12.00  sati u Gradskom društvu Crvenog križa Osijek – kreće, ‘u glavu’, poziv Crvenog križa na plemeniti ispraćaj 2021. godine, na Silvestrovo.

– Ima li boljeg načina završiti staru, a dočekati novu godinu od spašavanja nečijeg života? Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu organiziraju akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek na adresi Šetališta Petra Preradovića 6,  dana 31.12. (petak) u vremenu od 9.00 do 12.00 sati – još je jasniji poziv dobrovoljnim darivateljima.

– Pozivamo sve vas koji ste u mogućnosti da se odazovete na ovu akciju i time na najljepši mogući način završite 2021. i krenete u novu, 2022. godinu. Za sve darivatelje na akciji Crveni križ Osijek osigurao je i prigodne poklone kao i druženje i doček Nove godine u podne, uz čaj, kavu, sokove i kiflice – zaključuju iz Crvenog križa.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments