4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Brzinske edukacije o IT-u, komunikaciji i EU projektima! U Staroj pekari!

1 min read
Riječ je o aktivnosti u okviru projekta „NeetWork – Identifikacija i aktivacija osoba u NEET statusu“ udruge Spiritus Osijek, a namijenjene su mladima, u potrazi za poslom, a koji se žele dodatno osnažiti za nastup pred budućim poslodavcem.

Može li se nešto o IT – u, komunikacijskim vještinama, pisanju EU projekata ili poduzetništvu naučiti u 60 minuta? Svoja znanja u srijedu, 12. siječnja, u vremenu od 9.30 do 14 sati pokušat će na sve zainteresirane prenijeti šest vrsnih predavača i to u okviru događanja pod nazivom „Brzinske edukacije“ – javlja priopćenjem i poziva Deus Media.

Riječ je o aktivnosti u okviru projekta „NeetWork – Identifikacija i aktivacija osoba u NEET statusu“ udruge Spiritus Osijek, a namijenjene su mladima, u potrazi za poslom, a koji se žele dodatno osnažiti za nastup pred budućim poslodavcem. Područja koja će teme obuhvaćati su poduzetništvo, IT, komunikacijske vještine i javni nastupi i provedba EU projekata – dodaje se…

Predavanja će održati šest vrhunskih stručnjaka iz spomenutih sektora poput pravnice i voditeljice EU projekata Anee Mihajlović, više financijske savjetnice Ivane Šimleša Vondrak, IT-ovke Nataše Brocić, te dugogodišnjih novinara i komunikacijskih eksperata Tomislava Levaka i dr.sc. Nefretete Zekić Eberhard. Brzinske edukacije održavaju se u Staroj pekari na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, a sve je potpuno besplatno i nije potrebna prethodna registracija na događanje – zaključuju u pozivu.

Foto: