Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rukomet: Drugog dana Rusija slavila protiv ‘Kauboja’ u Osijeku!

1 min read
Hrvatska je u ovoj utakmici više uvježbala taktičke varijante i rotacije, ali lošija igra u obrani stajala nas je poraza.

Dva dana zaredom nije išlo. Danas su pobijedili Rusi, a u drugoj utakmici u Osijeku, u sklopu priprema obaju selekcija za Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj. Danas su Rusi u Gradskom vrtu bili bolji protiv ‘Kauboja’ za dva gola razlike, 26-28.

Hrvatska je i danas zaigrala bez koronom zaraženih Cindrića i Duvnjaka, ali i bez Mandića, iz drugih razloga. Jučerašnjih 30-23 naši nisu uspjeli ponoviti, već s porazom iz zadnje priateljske utakmice idu u Mađarsku na Francusku u četvrtak sljedećeg tjedna.

Hrvatska je u ovoj utakmici više uvježbala taktičke varijante i rotacije, ali lošija igra u obrani stajala nas je poraza.

Jaganjac je postigao 9 golova, Mihić i Martinović po 5.

Čeka nas nastup na Euru od 13. do 30. siječnja, u grupi C protiv Francuza, Srbije i Ukranije.

U Osijeku je Hrvatska trebala igrati protiv Rusije i BiH, a u skopu Croatia Cupa, no članovi reprezentacije BiH imali su u svojim redovima zaraženih osoba i otkazali nastup po dolasku u Osijek. Kasnije je dogovoreno da Rusija i Hrvatska odigraju dvije utakmice.

Foto: Čitatelj (arhiva, ilustracija)