Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Izgubio nadzor nad autom na mostu preko Bosuta! Dijete u udarenom autu teško ozlijeđeno!

2 min read
...javlja PU VSŽ o prometnim nesrećama, a gdje je samo u jednoj došlo do težih ozljeda.

Tijekom vikenda, od 7. do 9. siječnja, na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je 12 prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima su ukupno osam osoba lakše i jedno dijete teže ozlijeđeno te sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta – javlja PU VSŽ o prometnim nesrećama, a gdje je samo u jednoj došlo do težih ozljeda.

IZ PRIOPĆENJA POLICIJE

Oko 18,50 sati 7. siječnja na nogostupu na raskrižju ulica Duga i H. D. Genschera u Vinkovcima, biciklist je naletio na 35-godišnjeg pješaka, koji je uslijed pada lakše ozlijeđen.

Istog dana oko 23,50 sati na cesti kod Iloka, 59-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (1,44 g/kg) zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste i stanju kolnika slijeće s ceste pri čemu je zadobio lake tjelesne ozljede.

U subotu, 8. siječnja oko 13,10 sati na raskrižju ulica Splitska, I. K. Sakcinskog i Trg J. Runjanina u Vinkovcima 36-godišnja vozačica osobnog automobila oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 50-godišnjakinja, a koji je uslijed udara odbačen na zaustavljeni osobni automobil, čiji je vozač, 67-godišnjak, zadobio lake tjelesne ozljede.

Oko 19,40 sati na mostu preko rijeke Bosut u Ulici R. Boškovića u Vinkovcima, 25-godišnji vozač osobnog automobila bez propisane zimske opreme uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gubi nadzor nad vozilom i udara u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnjakinja. Oboje vozača su lakše ozlijeđeni, dok je dijete u udarenom osobnom automobilu teže ozlijeđeno.

Jučer, 9. siječnja oko 9,50 sati u Privlaci, na raskrižju ulica Čolićeva i V. Nazora, zbog oduzimanja prednosti prolaska drugom vozilu, 26-godišnjakinja je osobnim automobilom udarila u osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnjak. Oboje vozača i putnik lakše su ozlijeđeni.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)