Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

TZ Grada Osijeka ‘zaoštrava’ bitku za Najbolji advent u Hrvatskoj! Vrijedne nagrade za neke od glasača!

2 min read
- Požurite jer nagradni natječaj traje do 12.1. u ponoć, a sretne pobjednike ćemo proglasiti 14.1.2022. slučajnim odabirom. Pravila nagradnog natječaja nalaze se na službenoj stranici TZ Grada Osijeka - zaključuju iz Turističke zajednice.

Čak 105 nagrada je pred Vama. I najveća – mogući Najbolji advent u Hrvatskoj, naš u Osijeku!? Valja glasati. A TZ Osijeka ‘pojačava uloge’…

– Pet dana Osijek ponosno stoji na prvom mjestu zahvaljujući vašoj velikoj podršci. No, natječaj portala Gradonačelnik.hr još nije gotov i stvari se lako mogu promijeniti. Sve što trebate napraviti je glasati za najljepši Advent u Osijeku isključivo na poveznici OVDJE – javlja TZ Grada Osijeka, a već u sljedećoj rečenici ‘zaoštravajući’ bitku u kojoj se u Vašem glasovanju Varaždin praktički preko noći primakao vodećem Osijeku.

I zato pazite sada ovo…

– TZ grada Osijeka nagradit će: Jednu osobu noćenjem za dvoje u gradu Osijeku tijekom 2022. godine, tri puta po jednu osobu večerom u vrijednosti 500,00 kn u jednom od renomiranih osječkih restorana, jednu osobu dresom NK Osijeka potpisanom od strane igrača, 200 vožnji na panoramskom kotaču u siječnju 2022. godine (100 osoba x 2 vožnje) – nabrojili su iz TZ-a Grada Osijeka 105 nagrada!

– Požurite jer nagradni natječaj traje do 12.1. u ponoć, a sretne pobjednike ćemo proglasiti 14.1.2022. slučajnim odabirom. Pravila nagradnog natječaja nalaze se na službenoj stranici TZ Grada Osijeka – zaključuju iz Turističke zajednice.

Razumjevanja radi…

Osječki advent, odnosno Adventiranje u Osijeku u vodstvu je ispred drugih gradova, a u izboru najljepšeg adventa prema glasovima čitatelja Facebook stranice portala Gradonačelnik.hr. No, i drugi su ‘ubacili u petu brzinu’. Inače, prijavila su se u izbor portala Gradonačelnik.hr čak 33 grada i 4 općine, a za najljepši advent u Hrvatskoj. Osijek je jedan od njih! Portal je na svojoj Facebook stranici objavio fotografije gradova abecednim redom, a gdje možete pronaći svoje favorite i glasati. Izbor traje do 12. siječnja, a već sljedećeg dana proglasiti će najbolji. Broje se samo ‘lajkovi’ na njihovoj originalnoj objavi na Facebook stranici portala, nikako na ‘shareanim’ objavama.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)