29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Najljepši advent u Hrvatskoj: To je to! Osijek! Pobijedili ste narode! Pobijedili smo narode!

2 min read
! Bila je to 'epska bitka', svima za čestitati, kako Osijeku tako i svim drugim gradovima i njihovim organizacijama adventa i naporima glasača.

27.225 Vs. 25.798! Pratili smo zadnjih 30-tak minuta, a sada su i organizatori objavili konačne brojke. Ovu smo vijest pisali i ‘updateirali’ svakih 5 minuta kako je glasanje trajalo. Naposljetku, ovo je verzija iza ponoći… 🙂

Osijek ima Najljepši advent u Hrvatskoj! Pobijedili ste narode! Pobijedili smo narode! Bila je to ‘epska bitka’, svima za čestitati, kako Osijeku tako i svim drugim gradovima i njihovim organizacijama adventa i naporima glasača.

Zahvaljujući tisućama i tisućama Vaših ‘lajkova, Vaših glasova, tisućama Vaših ‘šerova’, angažmana, animiranja ‘frendova’…, u konkurenciji 33 hrvatska grada, a u izboru, na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr, Osijek je ‘potukao’ konkurenciju i postao Najljepši advent u Hrvatskoj za 2021. godinu. Čestitamo Vama, Osijeku, Gradu, TZ-u, Slavoniji, svima koji su glasali za naš Osijek!

Dakle, da ponovimo još jednom, jer sjajno zvuči – Osijek je imao ‘anno domini’ 2021. Najljepši advent u Hrvatskoj. Poslije ‘bespoštedne borbe’ Osijeka i Varaždina, nagrada turističkih zajednica, lokalpatriotskog ‘druka’, Osijek je u zadnjih 30-tak minuta glasanja vodio za oko 1.200 glasova, a što je održao do samog kraja. Bilo je u ponoć nekako oko 27.200 protiv 25.800.

– Ljudi dragi, gotovo je, hvala vam svima na lajkovima, sherovima i pozitivnim komentarima, ovo je stvarno bila luda i nezaboravna utrka! Još jednom čestitke svima koji su sudjelovali, uskoro javljamo pobjednike! – napisali su s portala, a onda, nakon par minuta dodali…

– Pobjednik našeg izbora za NAJBOLJI ADVENT U HRVATSKOJ je Advent u Osijeku/Grad Osijek!!! Bila je nevjerojatno napeta i neizvjesna borba i duel između Osijeka i Advent u Varaždinu/Grad Varaždin, situacija se mijenjala iz sata u sat, no u samoj završnici lajkovi su ipak presudili u korist Osijeka. Čestitamo i jednima i drugima, kao i svim ostalim sudionicima izbora, na prekrasnim adventima i fantastičnim kampanjama kojima su potaknuli nevjerojatan angažman i podršku, te ostvarili fenomenalan doseg i vidljivost svojih advenata, no o svemu tome opširnije i detaljnije ujutro… – napisali su s portala Gradonačelnik.hr na Facebooku.

Trijumfirao je Osijek ‘ferris wheelom’, Adventiranjem, rasvjetom, mikrolokacijama, produženom ugostiteljskom ponudom, čarobnim i toplim božićnim duhom.

A sada… Dvije su stvari…

Što se Osijeka i organizacije adventa tiče? Mislimo da nagodinu moraju biti još bolji.

A drugo? TZ grada Osijeka kroz dva dana nagradit će: Jednu osobu noćenjem za dvoje u gradu Osijeku tijekom 2022. godine, tri puta po jednu osobu večerom u vrijednosti 500,00 kn u jednom od renomiranih osječkih restorana, jednu osobu dresom NK Osijeka potpisanom od strane igrača, 200 vožnji na panoramskom kotaču u siječnju 2022. godine (100 osoba x 2 vožnje) – nabrojili su iz TZ-a Grada Osijeka 105 nagrada! U natječaju sudjeluju svi oni koji su glasali za Osijek.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Pixabay (ilustracija)