20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Sokolu u Osijeku besplatne radionice rekreacije za trudnice!

1 min read
Radionica će se održati u petak,  28. siječnja 2022. godine (Sokol Centar Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

– Stigao je red na besplatne radionice za trudnice u Sokolu. Izvrsna je ovo prilika svim trudnicama da se okušaju u pažljivo osmišljenoj rekreaciji te razvijaju osnovnu snagu cijelog tijela i tijekom trudničkih mjeseci – javljaju iz Centra Sokol i GD Osijek-Žito.

Naime, bit će organizirana besplatna gimnastička radionica za sve trudnice koje žele umjerenom tjelesnom aktivnošću zadržavati i razvijati osnovnu fleksibilnost tijela. To će svim polaznicama, tvrde organizatori, uvelike pomoći održati za vrijeme trudnoće i vratiti nakon porođaja zdravu tjelesnu formu.

– Prednosti vježbanja u trudnoći su brojne, a na radionicama će sve polaznice raditi vježbe laganog do umjerenog intenziteta uglavnom u sjedećem ili ležećem položaju koje poboljšavaju cirkulaciju i pokretljivost. Svakako preporučamo trudnicama fizičku aktivnost, naravno uz stručno vodstvo, jer će tim putem znatno jednostavnije vratiti zdravu tjelesnu formu nakon poroda – istaknula je Ivana Maltašić ispred GD Osijek-Žito.

Radionica će se održati u petak,  28. siječnja 2022. godine (Sokol Centar Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati. Broj mjesta po terminima je ograničen. Prijave se obavljaju ‘online’, na mrežnoj stranici Sokola i GD-a, a informacije je moguće dobiti i na broj 091 421 1188.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)