Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Možete na Jankovac, ali samo okolo! Od ponedjeljka do kraja mjeseca!

1 min read
Što znači iz smjera Velike? To znači da prvo trebate doći do Velike. Što iz Osijeka predviđa vožnju prema Požegi, odnosno Kutjevu, a ne prema Orahovici, Feričancima...

Izletnici iz smjera Osijeka, odnosno od sjeverne strane Papuka, od ponedjeljka moraju zaboraviti na Slatinski Drenovac kao mjesto početka uspona prema Jankovcu. I tako do kraja mjeseca. Jer, kako javljaju iz PP Papuk, od ponedjeljka pa do konca siječnja obavljat će se sanacija klizišta i cesta će biti zatvorena. Ali, iz smjera Velike se može gore.

– Poštovani posjetitelji, obavještavamo vas da će zbog sanacije klizišta cesta Slatinski Drenovac – Jankovac biti zatvorena za sav promet od 17. do 31. siječnja 2022.godine. U istom razdoblju promet će se nesmetano odvijati iz pravca Velike prema Jankovcu. Hvala na razumijevanju – napisali su na Facebook profilu, uz objavu fotografije, iz PP Papuk.

Što znači iz smjera Velike? To znači da prvo trebate doći do Velike. Što iz Osijeka predviđa vožnju prema Požegi, odnosno Kutjevu, a ne prema Orahovici, Feričancima… Od Velike Vas potom čeka svega 15-tak kilometara vožnje do Jankovca, kako kaže Google Maps ne više od 24 minute vožnje, bez prometa, optimalno 29 minuta.

Foto: Facebook, PP Papuk (screenshot)