19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ružica Vukovac napustila Domovinski pokret! Otišla slavonska zastupnica iz stranke!

1 min read
Na Facebooku su napisali kako 'više nisu skupa', ali da razloge neće 'trančirati'...

Domovinski pokret je jučer objavio kako je rođenjem Brođanka, školovanjem Osječanka, saborska zastupnica Ružica Vukovac odlučila napustiti saborski Klub zastupnika te stranke, kao i stranku.

Na Facebooku su napisali kako ‘više nisu skupa’, ali da razloge neće ‘trančirati’… Domovinski pokret je u Sabor ušao sa 16 zastupnika u posljednjem sazivu, a sada ih ima 7.

– Obavještavamo članstvo Domovinskog pokreta, širu javnost i medije da je naša donedavna kolegica i saborska zastupnica, gospođa Ružica Vukovac, odlučila napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru, a samim time i Domovinski pokret. U potpunosti predani ciljevima i zadacima koji su pred nama, a posebno u ovom teškom trenutku koji Hrvatska proživljava demografskim slomom, nećemo ulaziti u dublje razloge zašto se kolegica Ružica Vukovac odlučila za ovakav potez. Stoga joj jedino možemo poželjeti svako dobro u osobnom i poslovnom životu. Domovinski pokret nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese, a zastoji i prepreke nas u tome neće spriječiti. Uz potporu svih domoljuba, Domovinski pokret ostat će snaga koja pokreće Hrvatsku! – stoji u objavi Domovinskog pokreta na Facebooku.

Ružica Vukovac je danas za medije kratko komentirala kako iz stranke odlazi zbog odnosa stranke prema bivšem predsjedniku Miroslavu Škori i načinu na koji je njegov odlazak iskomuniciran u javnosti.

Foto: Facebook (screenshot)